ENZO's HANDELSBETINGELSER OG PERSONDATAPOLITIK


Alle handler foretaget via Enzoshop.dk foregår mellem dig som kunde og Jeanette Noviello
:

ENZO Copenhagen ApS
Hostrups Have 38, 5.
1954 Frederiksberg C, Danmark
Tlf: +45
40198312
CVR: 39243652

Produkter:
Produkter kan bestilles til afhentning hos pakkested Courier, Gl. Kongevej 163. st. 1850 Frb. C. ellers sendes de med post.

Levering:

Vi tilbyder følgende leveringsformer:

- Post Nord Vælg Selv udleveringssted (gratis - normalt 45 kr.)
- Post Nord med omdeling til dør (60 kr.)
- Afhent hos Courier Copenhagen på Gl. Kongevej 163, 1850 Frb. C. (gratis)
- Samt postomdeling til alle EU-lande og Norge og Schweiz

Fri fragt til pakkeboks i hele landet ved alle køb gennem webshoppen.
Alle varer bestilt inden kl. 12.00 og som er på lager, vil blive sendt samme hverdag.
Alle varer til kunder i Danmark sendes med Post Nords Vælg Selv eller med levering direkte på din adresse. Leveringsbetingelser er gældende for levering i Danmark, undtaget leveringer til Grønland og Færøerne.

Betalingsmåder:
Vi modtager betaling med kreditkort over et sikkert system, som krypterer alle transaktioner, så kun PBS kan læse dem. Systemet hedder ePay. Produkter og ydelser kan købes med VISA, Mastercard og Dankort. Alle priser er i danske kroner inkl. moms. i webshoppen. Vores MobilePay-nummer er: 14913.
Beløbet på produkter hæves den dag, hvor varen er pakket og klar til forsendelse.
For ydelser hæves beløbet på selve den dag, hvor en konsultation eller session finder sted. For forløb og workshops hæves beløbet i op til 14 dage, inden de begynder.


På forsendelser til resten af EU har vi en fast forsendelsespris på DKK 250.
For udenlandske kunder kan pengene også overføres til vores konto via SWIFT/BIC (Bank Identifier Code):
IBAN: DK9790701630812751
Swift: VRAADK21
Vi sender varer så snart, at vi kan se pengene på vores konto.
Køb er MOMSFRIT til alle ikke-EU lande. Dog koster fragten DKK 400 til alle øvrige lande udenfor EU.

Rabatkode:
Hvis du har en rabatkode, så indtast koden under din bestilling.


Fortrydelsesret på produkter:
På produkter købt online på www.enzoshop.dk er der 14 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten kan kun benyttes såfremt varen tilbageleveres i samme stand og mængde som den blev købt i. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.
Ønsker du at fortryde et køb og sende en vare retur til os, da betales returportoen af dig. Varer kan sendes retur til Enzoshop c/o Courier. Gl. Kongevej 163. st. 1850 Frb. C.
Ved fortrydelse af et køb online, tilbagebetales købesummen til det kort. du har brugt ved betaling, så snart vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Købsbeløbet kan mistes helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet pga. at varen har været taget i brug, eller fordi den er blevet beskadiget som følge af uhensigtsmæssig emballering ved tilbagesendelse til Enzoshop.

Ombytning:

Ønsker du at ombytte en vare skal du returnere varen den i samme stand, som den var i, da du modtog den. Ved ombytning vil du selv komme til at stå for fragt af portoen for den oprindelige vare retur til os.

Returvarer:
Hvis du har modtaget en vare, du ikke ønsker alligevel, kan du inden for 14 dage efter modtagelsen returnere varen til os i samme stand og mængde, som du modtog varen i. Varen skal returneres i ubrugt stand, så vi uden problemer kan sælge varen igen. Lugter varen af røg eller parfume, bliver det ikke godkendt som returneret.

Såfremt der er fejl på din vare, afholder Enzoshop omkostningerne ved returnering. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en postkvittering for afsendelsen og vedlæg den, så vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Du skal blot udfylde en returseddel og vedlægge den i forsendelsespakken sammen med varerne. Retursedlen kan hentes og udskrives her. Husk dine kontooplysninger og evt. MobilePay-nummer, så vi kan håndtere din returnering så hurtigt som muligt. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Tilbagebetaling:
Der gives ikke penge retur på konsultationer, forløb og workshops. Din tid eller plads er du velkommen til at give til en anden og sende os en mail med oplysningerne på ændringen til info@enzoshop.dk.
Aflyser enzoshop en konsultation, et forløb eller en workshop tilbagebetales det fulde beløb med mindre at det skyldes Force Majeure.

Afmelding:

Er du forhindret i at komme til en konsultation, da kan du melde afbud inden 24 timer for starttidspunkt. Meldes afbud mindre end 24 timer inden start, da betales det fulde beløb. Der meldes afbud via sms direkte til Jeanette på tlf. 40198312.

Reklamation:
Har du modtaget en beskadiget vare sendes eller afleveres denne venligst tilbage til følgede adresse, hvorefter en ny vare vil blive fremsendt, såfremt den stadig er på lager eller kan skaffes hjem igen: Enzoshop c/o Courier. Gl. Kongevej 163. st. 1850 Frb. C.

Klageret:
Du kan klage over en defekt vare i op til 2 år fra købsdatoen. Send os en mail på info@enzoshop.dk.

Rettigheder:
Alle rettigheder til forløb og workshops tilhører Enzoshop.

Accept af handelsbetingelser og vilkår:
Ved at handle hos Enzoshop eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.

Persondatapolitik:

Hos Enzoshop sætter vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nedenstående persondatapolitik beskriver retningslinjerne for Enzoshops måde at behandle dine personoplysninger på.

Dataansvarlig hos Enzoshop:
ENZO Copenhagen ApS
Hostrups Have 38, 5. TH, 1954 Frederiksberg C, Danmark
Tlf +45
40198312, CVR: 39243652, mail: jeanette@noviello.dk

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når du bestiller en vare på vores webshop, så registreres de oplysninger, du selv har afgivet (modtager/afsender navn og adresse, din e-mailadresse og hvilke varer, du ønsker leveret), og vi logger dit IP-nummer. Oplysningerne registreres i vores database i ukrypteret form. Data mellem Enzoshops forskellige applikationer transmitteres krypteret via XML (SSL). Derudover anvender vi log-statistik med det formål at sikre, at websitet er så brugervenligt som muligt, samt at se hvilke varer, der er mest besøgt. Dine oplysninger fra dine bestillinger videregives kun til:

1. Medarbejderne hos Enzoshop
2. Enzoshops tilknyttede samarbejdspartnere, så de kan levere de bestilte varer og tjenesteydelser
3. Andre samarbejdspartnere, eks. transportører, således at din ordre kan blive leveret
4. Statistikprogrammet Google Analytics, så vi, kan se, hvilke sider, du besøger mest
5. Nyhedsbrev-softwaren MailChimp, hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev

Vi har selvfølgelig indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Personoplysningerne registreres hos Enzoshop og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dvs. ordrer foretaget efter den 24/5-2013 opbevares af enzoshop.dk. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Enzoshops ejer har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Enzoshop indsamler dine personoplysninger, hvis du tilmelder dig Enzoshops nyhedsbrev, køber varer online på www.enzoshop.dk, følger Enzoshop på vores sociale medier Facebook og Instagram, opretter en kundekonto på www.enzoshop.dk eller deltager i en af Enzoshops konkurrencer på vores sociale medier.

Dit IP-nummer bruger vi kun i forbindelse med evt. misbrug. Oplysningerne anvendes kun til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Dine personlige oplysninger overføres hos os sikkert via kryptering. Dette gælder naturligvis også for din bestilling og også for kundelogin. Oplysninger afgivet til Enzoshop sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du har ifølge persondataloven og EU-persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Måtte det vise sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig - både til Enzoshop og Datatilsynet.

Cookies:
Ved at benytte enzoshop.dk accepterer du, at vi bruger cookies. Når du besøger enzoshop.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personfølsomme oplysninger gemt i vores cookies. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Vi bruger dem kun pga. vores statistik-program Google Analytics, som er en webanalysetjeneste under Google Inc. (www.google.com). Google Analytics anvender metoder, som muliggør en analyse af din anvendelse af websitet, som for eksempel såkaldte „cookies“, tekstfiler, der gemmes på din computer. Informationerne om dit besøg på vores website sendes som regel til en server hos Google i USA og gemmes der. Den anonymiserede IP-adresse, der fremsendes fra din browser som en del af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data hos Google.

Nyhedsbreve: Når vi sender nyhedsbreve ud, bruger vi den e-mailadresse, du har angivet. Da du tilmeldte dig vores nyhedsbrev har du modtaget en bekræftelses e-mail, som du skulle svare på, at du, som indehaver af e-mailadressen, er indforstået med modtagelsen. Ønsker du pludselig ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os, kan du til enhver tid framelde dig dette. Du sender os blot en meddelelse i tekstform via vores kontaktoplysninger, (f.eks. e-mail, telefon eller SMS), og så afmelder vi dig. Du finder naturligvis også et link til afmelding i hvert af vores nyhedsbreve.

Det med småt:
Vi tager dog forbehold for eventuelle utilsigtede fejl i lagerbeholdningen. Ydermere kan forsinkelser af vareforsendelser opstå ved eventuelle strejker eller ekstreme vejrforhold.

Opdateret 26. juli 2021.